Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


SMS Lajmërim

1.Si të aktivizoj shërbimin e SMS njoftimit të E-Ditarit? (mësimdhënës)
2.Si të aktivizoj SMS njoftim të E-Ditarit për prindërit e nxënësve të klasës sime? (udhëheqësi i klasës)
3.Si të aktivizoj shërbimin e SMS njoftimit të E-Ditarit? (prindër)

1.Si të aktivizoj shërbimin e SMS njoftimit të E-Ditarit? (mësimdhënës)

Nga menyja Të DHËNA zgjidhni TË DHËNA PERSONALE.
Shkruani numrin e telefonit tuaj celular dhe klikoni Ruaj. Pastaj aktivizoni shërbimin Njoftim përmes SMS dhe klikoni Ruaj. Keni kujdes numri celular të jenë në format Yxxxxxx, ku Y është një prej shifrave: (0,1,2,5,6,7,8), dhe x është cili do shifër (0 -9). Në fund klikoni Ruaj.

2. Si të mundësoj SMS njoftim të Ditarit Elektronik për prindërit e nxënësve të klasës sime? (udhëheqësi i klasës)

Nga menyja PRINDËR zgjidhni paralelen në të cilën jeni udhëheqës i klasës. Që të vendosni prindër të nxënësit përkatës klikoni në NDRYSHO në radhën e nxënësit. Shkruani emrin dhe mbiemrin e tij. Pastaj klikoni në Ndryshoni numri e telefonit, shënoni numrin celular të prindit dhe klikoni Ruaj. Keni kujdes numri celular të jetë në format Yxxxxxx, ku Y është një prej shifrave: (0,1,2,5,6,7,8), dhe x është cila do shifër (0 -9).

3.Si të aktivizoj shërbimin e SMS njoftimit E-Ditar? (prindër)

Ky opsion është aktiv vetëm për prindërit të cilët tashmë janë regjistruar në E-Ditar Nëse ju ende nuk keni emër shfrytëzues dhe fjalëkalim kërkoni udhëheqësin e klasës së fëmijës tuaj për t’ju krijuar . Pasi të jeni regjistruar si prind në E-Ditar në këndin e sipërm të djathtë, ku gjendet emri juaj shfrytëzues klikoni mbi “Ju jeni regjistruar si:”. Do të ju hapet dritare me të dhënat tuaja personale. Shkruani numrin e telefonit tuaj celular dhe klikoni Ruaj. Pastaj aktivizoni shërbimin NJOFTIM PËRMES SMS dhe klikoni Ruaj. Keni kujdes numri i celularit të jenë në format Yxxxxxx, ku Y është një prej shifrave: (0,1,2,5,6,7,8), dhe x është cila do shifër (0 -9).

2 Responses to “SMS Lajmërim”

  1. Zekirja latifi says:

    edna dobra moznost za izvestuvanje na roditelite preko sms.Ova ke pridonese, za brzo informiranje na roditelite, za nivnite postignuvanja, odsutnost i povedenie na nivnite deca.
    Pozdrav!

  2. emira says:

    edna dobra moznost za izvestuvanje na roditelite preko sms.Ova ke pridonese, za brzo informiranje na roditelite, za nivnite postignuvanja, odsutnost i povedenie na nivnite deca.

Leave a Reply