Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Прес

2012
Јануари
[18.01.2012] – Д1 Телевизија – ТВ – Известување СМС услуга”

2011
Декември
[12.12.2011] ПЛУСИНФО – Оценките на учениците од „Димитар Македонски“ на увид..
[09.12.2011] Delcevo.gov.mk – ООУ Ванчо Прќе меѓу првите во имплементација…
[12.12.2011] ДНЕВНИК Воведен електронски дневник во „Димитар Македонски“
[12.12.2011] SKYMK – Е-Дневник имплементиран во О.У. “Димитар Влахов”
[12.12.2011] КУРИР – Воведен првиот Е-дневник во ОУ„Димитар Македонски“
К.П.Мисирков – Демир Хисар Презентација Е-Дневник
Јуни
[21.06.2011] ЖУРНАЛ – Први свидетелства од електронски дневник
[21.06.2011] IDIVIDI – Врачени првите свидетелства од електронски дневник
[21.06.2011] Vmro-dpmne.org.mk – Врачени првите свидетелства од електронски дневник
Февруари
[10.02.2011] IT.com.mk – Претставен е-Дневник, алатка за родителите да ги следат…
[09.02.2011] ВЕЧЕР – Електронски дневник за средните училишта
[08.02.2011] КУРИР – Електронски дневник за поквалитетно образование
[08.02.2011] Прес24 – Оценките ќе се запишуваат во електронски дневник
[08.02.2011] ТЕЛМА – Тодоров ја претстави апликацијата „Eлектронски Дневник“
[08.02.2011] СИТЕЛ – МОН претстави Е-дневник за средните училишта

One Response to “Прес”

  1. bojana says:

    super e ovoj e dnevnik

Leave a Reply