Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Пополнување на податоци во делот Информирање, консултации со родителот

Објавено на 30 January, 2014 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Префрлување на изостаноци за ученици

Објавено на 9 January, 2014 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Испраќање на известувања по е-пошта (до класните раководители)

Објавено на 30 December, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Внесување на изостаноци (до класните раководители)

Објавено на 25 December, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Известување за сите наставници

Објавено на 24 December, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Известување за наставниците

Објавено на 26 November, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Известување за средните училишта

Објавено на 22 November, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Почитувани наставници

Објавено на 15 November, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Известување за заборавена лозинка

Објавено на 10 October, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(AL) Njoftim për vlerësimet e testimit ekstern

Објавено на 28 June, 2013 во Новости - 1 коментар

Почитувани наставници,

Ве известуваме дека оцените од Екстерното тестирање на учениците се внесени во Е-Дневник системот.

Овие оцени се прикажани на страната Оцени и Поведение под годишните оцени на ученикот.

Исто така оцените од Екстерното тестирање се внесени и во свидетелството на ученикот, а општиот успех на ученикот автоматски е генериран од годишните оцени за ученикот и од оцените добиени од екстерното тестирање.

Со почит,
Тим за корисничка поддршка на Е-Дневник