Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me E-Ditarin, dërgo e-mail në: [email protected]

Linjë telefonike e drejtpërdrejtë për mbështetjen e shfrytëzuesve të fundit:
DO TË SHPALLET NË MËNYRË PLOTËSUESE

Nëse dëshironi të dërgoni porosi plotësoni formën mëposhtë.

Emri juaj (i obligueshëm)

E-mail adresa juaj (e obligueshme)

Lënda

Porosia e Juaj

9-2=? 

Comments are closed.