Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Контакт

Доколку имате било какво прашање во врска со Електронскиот дневник, опишете го проблемот/прашањето подетално и обратете ни се на една од следниве мејл адреси:

[email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected]

или пополнете ја формата подолу.

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов на пораката

Вашата порака

4-1=? 

Коментарите се затворени.