Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Përkujtim – azhurnimi i te dhënave për prindërit / kujdestarët

Објавено на 16 June, 2021 во Новости - Нема коментари

Me qëllim të vazhdojë informimi në kohë të prindërve/kujdestarëve për arsimin e fëmijëve të tyre përmes Ditarit elektronik, Ministria e Arsimit dhe Shkencës Ju përkujton se është e nevojshme të bëhet azhurnimi i të dhënave për prindërit/kujdestarët në sistemin.

Është e nevojshme çdo kujdestar i klasës, pasi të lidhet në Ditarin-E në menun prindërit/ kujdestarët t’i fus, gjegjësisht t’i azhurnojë të dhënat për prindin/ kujdestarin (emër dhe mbiemër, email adresën, celularin), si dhe të shënojë fushën aktivizo ueb shërbimin.

Çdo prind/kujdestar që do të futet në sistemin, adresën e tij elektronike do të marrë emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për kyçje në Ditarin -E.

Me respekt,

(MK) Барање за учество во истражување за учењето на далечина

Објавено на 29 June, 2020 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение

Објавено на 6 March, 2019 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за наставниците за пополнување на анкета за учебници

Објавено на 15 September, 2017 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Процедура за одработување на часови во сабота

Објавено на 13 March, 2017 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за сите наставници

Објавено на 26 January, 2017 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за сите наставници за учебната 2016/2017 година

Објавено на 23 September, 2016 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за сите наставници за учебната 2015/2016 година

Објавено на 8 October, 2015 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Соопштение за сите наставници

Објавено на 23 September, 2015 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Соопштение за сите класни раководители

Објавено на 4 June, 2015 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna