Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


(MK) Барање за учество во истражување за учењето на далечина

Објавено на 29 June, 2020 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение

Објавено на 6 March, 2019 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за наставниците за пополнување на анкета за учебници

Објавено на 15 September, 2017 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Процедура за одработување на часови во сабота

Објавено на 13 March, 2017 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за сите наставници

Објавено на 26 January, 2017 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за сите наставници за учебната 2016/2017 година

Објавено на 23 September, 2016 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Соопштение за сите наставници за учебната 2015/2016 година

Објавено на 8 October, 2015 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Соопштение за сите наставници

Објавено на 23 September, 2015 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Соопштение за сите класни раководители

Објавено на 4 June, 2015 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Соопштение за сите класни раководители

Објавено на во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna