Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Përkujtim – azhurnimi i te dhënave për prindërit / kujdestarët

Објавено на 16 June, 2021 во Новости - Нема коментари

Me qëllim të vazhdojë informimi në kohë të prindërve/kujdestarëve për arsimin e fëmijëve të tyre përmes Ditarit elektronik, Ministria e Arsimit dhe Shkencës Ju përkujton se është e nevojshme të bëhet azhurnimi i të dhënave për prindërit/kujdestarët në sistemin.

Është e nevojshme çdo kujdestar i klasës, pasi të lidhet në Ditarin-E në menun prindërit/ kujdestarët t’i fus, gjegjësisht t’i azhurnojë të dhënat për prindin/ kujdestarin (emër dhe mbiemër, email adresën, celularin), si dhe të shënojë fushën aktivizo ueb shërbimin.

Çdo prind/kujdestar që do të futet në sistemin, adresën e tij elektronike do të marrë emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për kyçje në Ditarin -E.

Me respekt,