Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Соопштение

Објавено на 6 март, 2019 во Новости - Нема коментари

Почитувани,

Министерството за образование и наука по извршени консултации со наставниците во училиштата, како и со фирмата која обезбедува одржување на е-дневник,изврши увид во системот и техничките можности за сумарно внесување на изостаноците на учениците од првото полугодие и по однос на истото Ве известуваме дека изостаноците на учениците потребно е да ги внесувате од отпочнувањето на второто полугодие од учебната 2018/2019 година.

Со почит,

Министерството за образование и наука

Напишете коментар