Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Соопштение за наставниците за пополнување на анкета за учебници

Објавено на 15 септември, 2017 во Новости - Нема коментари

Почитувани настаници,

Анкетниот прашалник за наставните содржини на учебниците кој беше доставен до сите училишта со лозинка за секое училиште сега ви е достапен единствено преку најава на електронскиот дневник. Со кликање на линкот ќе можете директно да пристапите до прашалникот и да го пополните.

 

Напишете коментар