Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Соопштение за сите наставници

Објавено на 26 јануари, 2017 во Новости - Нема коментари

Почитувани наставници,

Ве известуваме дека внесот на полугодишни оценки од завршните години за средно образование ќе биде оневозможен на 29.01.2017 (недела) на полноќ (23:59 часот).

Со почит,

Тимот на Е-Дневник