Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Соопштение за сите наставници

Објавено на 23 септември, 2015 во Новости - Нема коментари

Почитувани наставници,

Ве известуваме дека внесувањето на оценки за учебната 2014/2015 година е повторно овозможено. Рокот за внес на оценки ќе биде заклучно со 14-ти Октомври (среда).

Со почит,
Тимот на Е-Дневник

Напишете коментар