Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Пополнување на податоци во делот Информирање, консултации со родителот

Објавено на 30 јануари, 2014 во Новости - Нема коментари

Почитувани класни раководители,

Ве известуваме дека е овозможено внесување на податоци во делот Информирање, консултации со родителот на страната Податоци за учениците / Преглед на изостаноците страна број 6-13 од дневникот за Основно образование, односно страна број 4-11 од дневникот за Средно образование.

Со притискање на копчето Промени Вие како класен раководител можете да ги внесете/промените потребните податоци за Информирање, консултации со родителот.

Info_roditel

Ве молиме внесете ги потребните податоци во наведената страна.

Со почит,
Тим за корисничка поддршка на Е-Дневник

Напишете коментар