Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Известување за наставниците

Објавено на 26 November, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

(MK) Известување за средните училишта

Објавено на 22 November, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna

Почитувани наставници

Објавено на 15 November, 2013 во Новости - Нема коментари

Porakata ne e dostapna