Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Известување за заборавена лозинка

Објавено на 10 октомври, 2013 во Новости - Нема коментари

Почитувани корисници,

Доколку Вие сте веќе регистриран корисник на Е-Дневник системот и имате проблем со Вашата лозинка Ве известуваме дека сами можете да ја промените истата на следниот начин:

Откако ќе кликнете на следниот линк: https://ednevnik.edu.mk/  може да ја изберете опцијата “ја заборавив лозинката” по што ќе и биде испратен линк за промена на лозинката на мејл адресата со која сте регистрирани.

Со почит,
Тим за корисничка поддршка на Е-Дневник 

Напишете коментар