Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


NJOFTIM

Објавено на 29 March, 2012 во Новости - Нема коментари

Të nderuar shfrytëzues të Ditari Elektronik,
Ndryshimet e fundit dhe përmirësimi i infrastrukturës së rrjetit, ndryshimi i provajder internetit në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës bëri të pamundshëm funksionimin e aplikimit të Ditarit Elektronik në periudhën prej 23 mars deri më 28 mars 2012.

Sinqerisht Ju kërkojmë falje për këtë ndërprerje dhe besojmë se e kuptoni punën tonë dhe përparësinë në përmirësimin e E-Ditarit.

Ju falemnderit dhe Ju lutemi na kontaktoni përsëri nëse hasni në ndonjë problem ose nëse keni ndonjë ide për përmirësimin e E-Ditarit.