Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Известување

Објавено на 29 март, 2012 во Новости - Нема коментари

Почитувани корисници на апликацијата Електронски Дневник,
Неодамнешните измени и подобрувања на мрежната инфраструктура, промената на нов интернет провајдер во Министерството за Образование го оневозможија работењето на апликацијата Електронски Дневник во периодот од 23 март до 28 март 2012 година.

Ве известуваме дека апликацијата Електронски Дневник е достапна за користење и не се очекуваат наскоро нови прекини во работата.
Ве молиме да ни ги препратите сите прашања и проблеми кои сте ги имале во периодот од 23 март до 28 март 2012 година.

Искрено Ви се извинуваме за овој прекин и веруваме дека го разбирате нашиот труд и приоритет во подобрувањето на Електронскиот Дневник.
Ви Благодариме на разбирањето и Ве молиме да не контактирате повторно доколку наидете на проблем или имате идеја за подобрување на Е-Дневникот.

Напишете коментар