Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


NJË VJETORI I PËRDORIMIT TË E-DITARIT

Објавено на 8 February, 2012 во Новости - 7 коментари

URIME PËRVJETORI I PARË !

Ju falemnderojmë dhe Ju dëshirojë një vit të suksesshëm me përdorimin e E-Ditarit.

Me E-Ditarin u startua para një viti, më 8 shkurt të viti 2011. Pas një viti, E-Ditari ka 25 mijë përdorues , prej të cilëve 13 mijë mësimdhënës, 12 mijë prindër të cilët brenda një viti 9 milion minuta ia kushtuan përdorimit të Ditarit Elektronik.

Janë regjistruar më tepër se 3 milion nota, 2 milion orë dhe rreth 600 mijë mungesa.

Edhe njëherë Ju falemnderit për këshillat, kritikat dhe vërejtjet e juaja.