Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Една година од постоењето на Електронски Дневник

Објавено на 8 февруари, 2012 во Новости - 7 коментари

СРЕЌНА ГОДИШНИНА!

Почитувани,
Ви се заблагодаруваме и Ви посакуваме уште една поуспешна година со користење на Електронскиот Дневник.
Електронскиот Дневник бeше стартуван пред точно една година, на 8 Февруари 2011 година.
После една година Eлектронскиот дневник има 25 илјади корисници од кои 13 илјади наставници и 12 илјади родители кои во рок од една година посветиле околу 9 милиони минути со користење на Е-Дневник.
Регистрирани се повеќе од 3 милиони оценки, 2 милиони часови и околу 600 илјади изостаноци.
Уште еднаш Ви благодариме на вашите ценети совети, критики и забелешки.

7 одговори на “Една година од постоењето на Електронски Дневник”

 1. Petar вели:

  Bravo, cestitki za rabotata, ja ukluciv i opcijata za primanje na izvestuvanja od vas po pat na SMS i sum zadovolen.
  Samo taka prodolzete.
  Pozdrav

 2. biljana вели:

  Среќна годишнина со желби за доусовршување на Е-дневникот и понатамошна соработка проф.Биљана Чурилова дипл.инж.арх. вработена во СГГУ наГС,,Здравко Цветковски,,-Скопје

 3. milica вели:

  Pozdrav i natamu mnogu uspesi !

 4. Добри Јовевски вели:

  Честитки за годишнината, многу успеси во вашата понатамошна работа и соработка со нас.

 5. Darinka вели:

  Srecna godisnina!
  Odlicno zamisleno, samo site nie treba da se potrudime povece za da gi pocustvuvame blagodetite od toa. Samo napred!

 6. emira вели:

  Среќна годишнина!

 7. RAMIZA вели:

  CESTITKI PRODOLZETE SO SREKA!!!!!

Напишете коментар