Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


ËSHTË VËNË NË PËRDORIM SERVISI ELEKTRONIK PËR NJOFTIM PËRMES E-MAIL

Објавено на 29 November, 2011 во Новости - 2 коментари

Servisi elektronik për njoftim përmes porosive elektronike (e-mail) është vënë në përdorim. Përmes e-mail do të mundësohet njoftimi, marrja e porosive elektronike (e-mail) për të gjithë të rejat më të rëndësishme në lidhje me zbatimin e Ditarit Elektronik.

Me respekt,

Ekipi për mbështetje dhe përdorim të E-Ditarit.

2 Responses to “ËSHTË VËNË NË PËRDORIM SERVISI ELEKTRONIK PËR NJOFTIM PËRMES E-MAIL”

  1. Zekirja latifi says:

    Ovoj proekt stvarno e za pozdravuvanje.So ovoj proekt se otvara pat kon podobruvanje na uslovi za brzo i efikasno informiranje na roditelite,so ocenkite,izostanocite i odrzanite casovi .Olesnuvanje na rabota na nas klasni rakovoditeli,istotaka i za nastavnici.
    Pozdrav do timot za korisnicka podrska na E-dnevnik.

  2. Nikola says:

    Одличен проект

Leave a Reply