Општ опис

Електронски дневник (Е-Дневник) е проект на Министерството за Образование и Наука (МОН) кој има цел да ја подобри комуникацијата помеѓу наставниците и родителите, да овозможи брз и едноставен увид на информациите од дневникот од страна на наставниците во училиштето, да овозможи централизирани и брзи статистички анализи од МОН и останати државни институции итн.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Пуштен во употреба електронски сервис за известување преку e-mail

Објавено на 29 ноември, 2011 во Новости - 2 коментари

Електронскиот сервис за известување преку електронски пораки (e-mail) е пуштен во употреба. Преку него ќе се овозможи известување, добивање електронски пораки (e-mail) за сите повaжни новости околу применувањето на Електронскиот Дневник.

Со Почит,
Тим за корисничка поддршка на Е-Дневник.