Përshkrimi i projektit

Ditari elektronik ( E-Ditari ) është projekt i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) i cili ka për qëllim të përmirësojë komunikimin ndërmjet mësimdhënësit dhe prindërve, të mundësojë shqyrtim të shpejtë dhe të thjeshtë të informacioneve nga ditarët nga ana e arsimtarëve në shkollë, të mundësojë analiza statistikore të shpejta dhe të centralizuara nga MASH -i dhe nga institucionet tjera shtetërore.

Следете нѐ на FacebookАрхива


Поставена нова верзија 0.91

Објавено на 15 February, 2011 во Новости - Нема коментари

Верзијата 0.91 ги содржи следните подобрувања.

  1. Проблемот каде на дел од страните не работи паѓачкото мени во верзија на Mozilla Firefox 2.0 е решен. Овој проблем се однесува највеќе на корисниците на Едубунту.
  2. Внесувањето отсутните ученици е олеснето така што се избираат сите отсутни ученици наеднаш. Видете повеќе на следното видео…
  3. Забелешките за отсутни ученици ги внесува секој наставник како посебен запис, а не во еден прозорец за сите записи.
  4. Не е потребно да внесете телефонски број за да промените лозинка.
  5. Подобрена е албанската верзија на апликацијата.
  6. Повеќе подобрувања на дизајнот

Им благодариме на сите кои доставија забелешки и предлози за подобрувања.

Од Развојниот тим на Е-Дневникот

Leave a Reply